Chilimobil mobilabonnemang

 • Plats 1 av 16 i vår ranking.
 • Tres mobilnät, se täckningskarta.
 • 6 GB till fri surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Chilimobil och betala från 129 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Chilimobil?

Chilimobil är Sveriges senaste mobiloperatör som har på kort tid blivit väldigt omtalat och populärt tack vare sina prisvärda mobilabonnemang och sitt ärliga och digitala tänk. På Chilimobil slipper du dolda avgifter, oväntade faktorer eller andra otrevliga överraskningar utan ledordet är hela tiden ärlighet och bra abonnemang. Just nu har Chilimobil extra förmånliga priser så passa på och teckna mobilabonnemang hos Sveriges kanske fräschaste mobiloperatör.

Alltid hos Chilimobil

Det finns många fördelar med att välja Chiimobil jämfört med dem andra aktörerna som att man exempelvis alltid erbjuder:

 • Fria samtal (Inom Sverige)
 • Fria SMS (Inom Sverige)
 • Fria MMS (Inom Sverige)
 • Upp till 25 GB EU/EES roaming
 • Ingen bindningstid
 • Uppsägningstiden är endast max en månad.

Inte nog med det så bjuder även Chilimobil alla nya kunder på hela 2 månaders Viaplay-abonnemang så att du kan se dem allra senaste serierna eller matcherna. Kan det bli mycket bättre? Chilimobil är just så som en mobiloperatör ska vara, prisvärd, pålitlig, klimatsmart, ärlig och transparant hela vägen.

Chilimobil har olika alternativ för både privatpersoner men också för företag.

Chili Reloved

På Chilimobil tror man på det digitala och klimatsmarta varför man skalat ner på sådant som är helt onödigt. Man har som mål att vara en helt digital operatör vilket man sannerligen är. 99 % av alla möten på Chilimobil sker digitalt och där man sparar på resor, kontorslokaler, papper och annat som man faktiskt kan klara sig utan men utan att tumma på kvaliteten.

Chilimobil tar klimatarbetet till annan nivå med en avdelning, Chili Reloved där man säljer begagnade mobiler som är fullt brukliga och i väldigt gott skick. Varför köpa nytt hela tiden när man kan köpa använda mobiltelefoner i riktigt bra skick och samtidigt göra gott för klimatet? Mobiltelefonerna och dess batterier är testade och är 100 % brukbara och man får även 12 månaders garanti. Så välj Chili för både miljön och plånbokens skull!

Chilimobil kallar denna satsning för Chili Reloved där man alltså säljer begagnade men helt återställda och brukbara telefoner till ett bra pris.

Vilka mobilabonnemang har Chilimobil?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i januari 2022, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Privata mobilabonnemang

 • 6 GB (129kr/mån i 3 mån, därefter 149kr/mån)

  Detta mobilabonnemang är ett bra och prisvärt abonnemang för dig som kanske inte tittar mycket på serier utan går in och läser nyheterna, scrollar på Facebook och surfar mer lagom. För endast 149 kr per månad får du detta mobilabonnemang där det ingår 6 GB surf, fria samtal och sms och naturligtvis utan bindningstid.

 • 100 GB (259kr/mån i 3 mån, därefter 279kr/mån)

  Detta mobilabonnemang är ett bra och prisvärt abonnemang för dig surfar riktigt mycket men ändå inte behöver fri surf. För endast 279 kr per månad får du detta mobilabonnemang där det ingår hela 100 GB surf, fria samtal och sms och naturligtvis utan bindningstid.

 • Fri surf (299kr/mån i 3 mån, därefter 349kr/mån)

  Precis som namnet antyder så är detta mobilabonnemang för dig som vill känna dig obegränsad och fri. Du kanske tittar mycket på filmer eller streamar mycket musik. Du kanske spelar krävande spel och behöver extra mycket surf. Då är detta mobilabonnemang för dig. Som alltid så ingår det fria samtal och sms och ingen bindningstid och du surfar helt obegränsat.

 • Viaplay & Fri surf (299kr/mån i 3 mån, därefter 399kr/mån)

  Precis som namnet antyder så är detta mobilabonnemang för dig som vill känna dig obegränsad och fri samtidigt som du får med Viaplay film & serier. Du kanske tittar mycket på filmer eller streamar mycket musik. Som alltid så ingår det fria samtal och sms och ingen bindningstid och du surfar helt obegränsat.

 • Årsabonnemang Fri surf (3490 kr per år)

  Med detta alternativ får du fri surf och fria samtal och sms för endast 3490kr där du får två kostnadsfria månader. Detta är det klart mest prisvärda alternativet där du är helt obegränsad när det både kommer till surf men också samtal och sms. Jämfört med dem andra alternativen så är detta klart det billigaste i längden.

Företagsabonnemang (priser exkl. moms)

 • 6 GB (249kr/mån)

  Detta företagsabonnemang passar dig och dina anställda där samtal och sms är det viktiga och där man kanske inte har ett väldigt stort behov av surf. Men med 6 GB så räcker dock gott och väl för daglig surf. Som alltid på Chilimobil så finns det ingen bindningstid och detta till det låga priset 249 kr per månad exklusive moms.

 • 25 GB (299kr/mån)

  Detta alternativ är för dig som ofta är uppkopplad och har kanske större behov av att använda surfen. 25 GB räcker gott och väl till det mesta och är ett lagom alternativ för dem allra flesta och som vanligt så ingår det fira samtal och sms.

 • Fri surf (399kr/mån)

  Detta är den ultimata lösningen för dig och företaget om ni är väldigt uppkopplade och där vardagen består av många Skype eller Zoom-möten eller där man kanske utför mycket av arbete rent mobilt. Detta är den smidigaste lösningen för dig som är i ständigt behov av mobilen där du kan känna sig fri och aldrig behöva oroa dig över att surfen ska ta slut. Som alltid på Chilimobil så ingår det fria samtal, sms och mms inom hela Sverige.

Bra att veta om Chilimobil

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Chilimobil.

Vilken täckning har Chilimobil?

Chilimobil använder Tres nät och har då med andra ord riktigt bra täckning över hela Sverige där man täcker hela 98,9% av Sveriges befolkning. Alla större orter och städet har naturligtvis full täckning och i det övriga landet är det generellt väldigt god täckning. Det kan dock vara bra att kolla upp täckningen där just du bor, se Chilimobils täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Chilimobil?

Att kontakta Chilimobil är både enkelt och smidigt och supporten är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Chilimobil tror på personlig service varför man satsar extra noga på att du alltid ska få den absolut bästa servicen. Man erbjuder flera olika alternativ och man kan nå supporten via:

 • Chatt som är öppen vardar mellan kl 08:00-17:00
 • Facebook Messenger som är öppen vardagar mellan kl 08:00-17:00
 • Mail som är öppet alla dagar i veckan, 24 timmar på dygnet

Det var det viktigaste om Chilimobil...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Chilimobil