Chilimobil mobilabonnemang

 • Plats 5 av 12 i vår ranking.
 • Tres mobilnät, se täckningskarta.
 • 100 GB till fri surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Chilimobil och betala från 149 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Chilimobil?

Chilimobil är Sveriges senaste mobiloperatör som har på kort tid blivit väldigt omtalat och populärt tack vare sina prisvärda mobilabonnemang och sitt ärliga och digitala tänk. På Chilimobil slipper du dolda avgifter, oväntade faktorer eller andra otrevliga överraskningar utan ledordet är hela tiden ärlighet och bra abonnemang. Just nu har Chilimobil extra förmånliga priser så passa på och teckna mobilabonnemang hos Sveriges kanske fräschaste mobiloperatör.

Alltid hos Chilimobil

Det finns många fördelar med att välja Chiimobil jämfört med dem andra aktörerna som att man exempelvis alltid erbjuder:

 • Fria samtal (Inom Sverige)
 • Fria SMS (Inom Sverige)
 • Fria MMS (Inom Sverige)
 • Upp till 25 GB EU/EES roaming
 • Ingen bindningstid
 • Uppsägningstiden är endast max en månad.

Inte nog med det så bjuder även Chilimobil alla nya kunder på hela 2 månaders Viaplay-abonnemang så att du kan se dem allra senaste serierna eller matcherna. Kan det bli mycket bättre? Chilimobil är just så som en mobiloperatör ska vara, prisvärd, pålitlig, klimatsmart, ärlig och transparant hela vägen.

Chilimobil har olika alternativ för både privatpersoner men också för företag.

Chili Reloved

På Chilimobil tror man på det digitala och klimatsmarta varför man skalat ner på sådant som är helt onödigt. Man har som mål att vara en helt digital operatör vilket man sannerligen är. 99 % av alla möten på Chilimobil sker digitalt och där man sparar på resor, kontorslokaler, papper och annat som man faktiskt kan klara sig utan men utan att tumma på kvaliteten.

Chilimobil tar klimatarbetet till annan nivå med en avdelning, Chili Reloved där man säljer begagnade mobiler som är fullt brukliga och i väldigt gott skick. Varför köpa nytt hela tiden när man kan köpa använda mobiltelefoner i riktigt bra skick och samtidigt göra gott för klimatet? Mobiltelefonerna och dess batterier är testade och är 100 % brukbara och man får även 12 månaders garanti. Så välj Chili för både miljön och plånbokens skull!

Chilimobil kallar denna satsning för Chili Reloved där man alltså säljer begagnade men helt återställda och brukbara telefoner till ett bra pris.

Vilka mobilabonnemang har Chilimobil?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i juni 2024, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Bra att veta om Chilimobil

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Chilimobil.

Vilken täckning har Chilimobil?

Chilimobil använder Tres nät och har då med andra ord riktigt bra täckning över hela Sverige där man täcker hela 98,9% av Sveriges befolkning. Alla större orter och städet har naturligtvis full täckning och i det övriga landet är det generellt väldigt god täckning. Det kan dock vara bra att kolla upp täckningen där just du bor, se Chilimobils täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Chilimobil?

Att kontakta Chilimobil är både enkelt och smidigt och supporten är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Chilimobil tror på personlig service varför man satsar extra noga på att du alltid ska få den absolut bästa servicen. Man erbjuder flera olika alternativ och man kan nå supporten via:

 • Chatt som är öppen vardar mellan kl 08:00-17:00
 • Facebook Messenger som är öppen vardagar mellan kl 08:00-17:00
 • Mail som är öppet alla dagar i veckan, 24 timmar på dygnet

Det var det viktigaste om Chilimobil...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Chilimobil