Tre mobilabonnemang

 • Plats 4 av 12 i vår ranking.
 • Tres mobilnät, se täckningskarta.
 • 5 GB till fri surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Tre och betala från 199 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Tre?

Tre är en av Sveriges största mobiloperatörer och har sedan starten år 2000 levererat riktigt prisvärda och förmånliga mobilabonnemang till både privatpersoner men också till företag. Idag har man cirka 2 miljoner kunder och man är då Sveriges fjärde största operatör. Med bra lösningar för hela familjen och även för företaget till bra priser så erbjuder Tre flera olika abonnemang som är prisvärda, stabila och innehåller en rad olika förmåner. I Tres olika mobilabonnemang kan man även välja att köpa en ny mobil och på så sätt få en helhetslösning.

Fördelar hos Tre

Tre har en rad olika fördelar som ingår till alla abonnemang och dessa är:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Smidigt och enkelt sätt att nå kundtjänst
 • 3Världen som gör att du kan surfa i 80 länder

3 Flexibel (Välj till en ny mobil)

3 Flexibel är det ultimata mobilabonnemanget för dig som gärna uppdaterar dig med dem senaste mobilerna utan att betala en massa extra. Med 3 Flexibel så kan du skaffa dig en ny mobiltelefon när det passar dig och du behöver inte vara bunden till ett specifik datum. Kan det bli mycket bättre?

Precis som dem ordinarie abonnemangen så väljer du endast mängden surf, 5GB, 15GB, 50GB eller Obegränsat och 3Flexibel kommer utan bindningstid. Det är riktigt flexibelt!

Familjeabonnemang

Tre erbjuder även ett väldigt fördelaktigt familjeabonnemang där du kan lägga till personer till ditt abonnemang. Du tecknar ett av dem ordinarie abonnemangen och väljer mängden surf och betalar det ordinarie priset men sedan kan du lägga till personer och för varje person du lägger till så kostar det endast 99 kr per person, per månad.

När du har lagt till personer så kan du även fördela surfen mellan familjemedlemmarna så att du har full koll på allting. Tres familjeabonnemang ses bland många som marknadens kanske mest fördelaktig familjeabonnemang och när man tittar på konkurrenternas alternativ så kan det mycket väl stämma.

Företagsabonnemang

Tre erbjuder ett riktigt förmånligt företagsabonnemang. I företagsabonnemanget ingår det fria samtal, fria sms och obegränsad surf inom Sverige och detta till det väldigt prisvärda 249 kr per månad(exklusive moms). Nämnde vi att det är utan bindningstid?

Detta kan vara ett av dem bättre företagsabonnemang som finns ute på marknaden där du aldrig behöver oroa dig för att surfen ska ta slut. Tre erbjuder även mobiltelefoner till väldigt bra priser, kan det bli bättre än så? Naturligtvis finner man en rad olika mobiltelefoner att välja mellan.

Mitt 3

Mitt 3 är ett konto som man går tillgång till när man väl blir kund. Där kan man få svar på frågor, se hur mycket surf man har kvar, se frakturer och mycket annat som rör ditt abonnemang.

Vilka mobilabonnemang har Tre?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i juni 2024, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Tre erbjuder flera olika mobilabonnemang och man erbjuder förutom privatpersoner även företag en rad olika lösningar. Till dem ordinarie mobilabonnemangen så ingår det alltid fria samtal, sms och mms inom Sverige det enda du egentligen behöver göra är att välja mängden surf. Nedan kommer en guide om hur mycket den aktuella surfen kan räcka till på ett ungefär.

 • 5 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som använder telefonen mer till att ring och sms och som då och då läser nyheterna, kollar läget på Facebook och kanske scrollar lite på Instagram kan säkerligen nöja dig med 5 GB i månaden. Som alltid på Tre så ingår det fria samtal, sms och mms inom Sverige. Surfen som ingår kan även användas inom EU.

 • 15 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som surfar lite mer än lagom kommer inte alltid bli besviken med detta abonnemang. Du kanske tittar på någon serie, streamar en del musik och kanske spelar något spel ibland och är aktiv på sociala medier? Då är detta mobilabonnemanget för dig och som alltid på Tre så ingår det fria samtal, sms och mms inom Sverige. Här får du även tillgång till 3Världen som är en funktion där du kan surfa till samma pris precis om i Sverige och detta gäller i ett 80-tal länder.

 • 50 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som surfar flera timmar om dagen och kollar på filmer, serier eller annat krävande kommer att gilla detta alternativ. 50 GB räcker gott och väl hela månaden och du har många timmars tittande på Youtube, musik via Spotify eller tunga spel till ditt förfogande. Som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms och även här har du tillgång till 3 världen.

 • Fri surf (pris ej tillgängligt)

  Detta är abonnemanget för dig som älskar frihet. Precis som namnet antyder så är Tre Obegränsad mobilabonnemanget för dig som inte vill känna dig begränsad utan du har fria samtal, sms, mms och fri surf hela månaden till ditt förfogande och kan se serier, ringa videosamtal och väldigt mycket mer utan att behöva oroa dig över att surfen ska ta slut och du har tillgång till 3 Världen.

Bra att veta om Tre

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Tre.

Vilken täckning har Tre?

Tre har ett av marknadens bästa mobilnät med 3G, 4G och 5G där man når ca 98,9% av den svenska befolkningen. I dem större orterna och städerna är täckningen vanligtvis väldigt god men rent generellt är täckning god över hela landet även om det är lite sämre i de norra delarna. För att se täckningen där just du bor kan du se följande täckningskarta: Tres täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Tre?

På Tre tar man kundsupport på allvar och där har man flera olika alternativ att välja mellan, allt för att det göra det smidigt för dig som kund.

 • Via telefon - Tre erbjuder sina kunder support via telefon som är helt nödvändigt ibland. Då många väljer bort det alternativet så förstår Tre att alla kanske inte kan vill eller vill använda andra alternativ utan där man trivs med just telefonsupport. Telefonsuppriten är öppen på vardagar mellan kl.09:00-18:00 och stängt under helger.
 • 3 Community - 3 Community är Tres egna forum där man kan få svar på dem allra flesta frågor och man kan även hitta flera guider.
 • Chatt - Tres chatt är ett väldigt bra och snabbt alternativ och chatten är öppen varje dag, även helger.
 • Mejl - Ibland är mejl ett bra alternativ och man kan naturligtvis mejla in sin fråga till Tres kundsupport.

Det var det viktigaste om Tre...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Tre