Fello mobilabonnemang

 • Plats 3 av 11 i vår ranking.
 • Telias mobilnät, se täckningskarta.
 • 3-24 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Fello och betala från 52,5 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Fello?

Fello är en relativt ny uppstickare på den svenska marknaden och man har på kort tid fått fäste och det av fler olika anledningar. Allt började när två syskon blev trötta på att alltid bli lurade av olika operatörer där man lovade guld och gröna skogar men där det alltid blev ett mycket högre pris än det man hade utlovat.

Syskonen Lisa och John bestämde sig för att starta en mobiloperatör som skulle hålla vad man lovar och erbjuda riktiga bra kundsupport, grymma och stabila abonnemang till riktigt låga priser, utan massa krångel eller dolda avgifter. Resten är som man brukar historia och man har idag ett stabilt fäste på den svenska mobiloperatörsmarknaden.

Alltid hos Fello

rukar historia och man har idag ett stabilt fäste på den svenska mobiloperatörsmarknaden. Fello har en rad olika förmåner som exempelvis:

 • Fria Samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Telias grymma nät
 • Ingen bindningstid

Vilka mobilabonnemang har Fello?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i juli 2024, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Fello erbjuder en rad olika abonnemang där samtal, sms och mms alltid ingår. Du behöver egentligen bara välja mängden surf och sedan är det bara att sätta igång. Man har även grymma erbjudanden till studenter och till seniorer och allt detta till marknadens kanske lägsta priser.

Nedan kommer en förklaring kring dem olika abonnemangen och en liten guide på hur mycket mängden surf kan räcka till på ett ungefär. Just nu har även Fello ett riktigt bra erbjudande där man erbjuder halva priset dem tre första månaderna på alla abonnemang.

Fello Standard

 • 2 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta alternativ är för dig som ringer och sms:ar för det mesta men vill ändå surfa in på olika sociala medier, läsa nyheterna och spela något enklare spel onlineSom alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 7 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta alternativ är för dig som ringer och sms:ar för det mesta men vill ändå surfa in på olika sociala medier, läsa nyheterna och spela något enklare spel online. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 14 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som surfar lagom kommer inte alltid bli besviken med detta abonnemang. Du kanske tittar på någon serie, streamar en del musik och kanske spelar något spel ibland och är aktiv på sociala medier? Som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms.

 • 22 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta val är för dig som dagligen är inne och surfar mer än lagom. Du kanske ser på nyheterna via SVT Play eller lägger upp en del bilder och klipp på Instagram? Detta är då alternativet för dig som gillar lagom och kanske lite till. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

Student

 • 6 GB (pris ej tillgängligt)

  För dig som kanske tittar till mejlen, kollar nyheterna och lägger upp någon bild på Instagram eller Facebook dagligen kan vara intresserad av detta abonnemang som är rätt lagom för dig som är en mer sparsam användare. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 10 GB (pris ej tillgängligt)

  Lagom är bäst brukar man säga och 10 GB är absolut lagom för en månads surf. Du som kanske tittar på en del klipp, streamar mycket musik och är allmänt uppkopplad kommer att älska detta väldigt prisvärda alternativ. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 18 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta val är för dig som dagligen är inne och surfar mer än genomsnittligt. Du kanske ser nyheterna via SVT Play eller lägger upp en del bilder och klipp på Instagram? Detta är då alternativet för dig som gillar lagom och kanske lite till. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 35 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som älskar surf och surfar gärna flera timmar om dagen och kollar på filmer, serier eller annat krävande kommer att gilla detta alternativ. 35 GB räcker gott och väl hela månaden och du har många timmars tittande på Youtube, musik via Spotify eller tunga spel till ditt förfogande. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

Senior & Pensionär (över 55 år)

 • 3 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta alternativ är för dig som ringer och sms:ar för det mesta men vill ändå surfa in på olika sociala medier, läsa nyheterna och spela något enklare spel online. Som alltid så ingår det fria samtal och sms. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 10 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som använder telefonen mer till att ring och sms och som då och då läser nyheterna, kollar läget på Facebook och kanske scrollar lite på Instagram, ser några klipp dagligen på Youtube kan säkerligen nöja dig med 10 GB i månaden. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 18 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta val är för dig som dagligen är inne och surfar mer än genomsnittligt. Du kanske ser nyheterna via SVT Play eller lägger upp en del bilder och klipp på Instagram? Detta är då alternativet för dig som gillar lagom och kanske lite till. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 32 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som älskar surf och surfar gärna flera timmar om dagen och kollar på filmer, serier eller annat krävande kommer att gilla detta alternativ. 32 GB räcker gott och väl hela månaden och du har många timmars tittande på Youtube, musik via Spotify eller tunga spel till ditt förfogande. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

Bra att veta om Fello

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Fello.

Vilken täckning har Fello?

Fello använder sig av Telias utvecklade nät och man har en riktigt bra täckning där man når ca 99 % av den svenska befolkningen och över 90 % av landets alla hörn. För att se hur läget ser ut där just du bor kan du själv söka på denna karta: Fellos täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Fello?

Fello erbjuder riktigt bra kundsupport och man kan nå Fello via olika vägar som exempelvis:

 • Mejl - Man kan självklart mejla Fello och man får svar inom kort.
 • Chatt - Man kan också chatta med Fello via hemsidan och kan ibland vara det snabbaste sättet att få hjälp. Chatten är öppen vardagar mellan kl. 08:00-17:00
 • Telefon - Man kan ringa till Fello och få support och telefontiderna är på vardagar mellan kl.09:00-17:00

Det var det viktigaste om Fello...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Fello