Tele2 mobilabonnemang

 • Plats 8 av 11 i vår ranking.
 • Tele2s mobilnät, se täckningskarta.
 • 5 GB till fri surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Tele2 och betala från 269 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Tele2?

Tele2 är ett av Sveriges äldsta och största operatörer och är grundat av den smått legendariska Jan Stenbeck. När Sverige fortfarande hade ett monopol så var det en man som vågade trotsa monopolet och fick till slut rätt, nämligen Jan Stenbeck. Tele2 är idag ett av Sveriges men också Europas största operatör och man erbjuder bredband, mobiltelefoner och naturligtvis mobilabonnemang.

Tele2s filosofi har alltid vart att leverera grymma produkter till bra priser och man är fortfarande en aktörer med relativ låga priser men riktigt kvalitativa tjänster och produkter. Tele2s mobilabonnemang är bland dem bästa på marknaden där man erbjuder abonnemang till riktigt bra priser för alla och man har riktigt schysta deals för studenter och pensionärer. Tele2 äger också sitt eget nät vilket är en stor fördel och nedan kommer information kring deras olika abonnemang och några av fördelarna med att välja ett abonnemang från Tele2.

Fördelar hos Tele2

Tele2 har en rad olika fördelar som exempelvis:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Ingen bindningstid
 • Riktig 5G 
 • Täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning

Klimatarbete

Tele2 kan stoltsera som Nordens och Baltikums första operatör som är klimatneutrala i alla dess verksamheter. Sedan 2018 så köper och förbrukar Tele2 endast förnyelsebar energi vilket har minskat utsläppen med hela 90 %. Det är dock bara början och man har från ledning tydligt markerat att alla Tele2 verksamheter och tjänster ska vara klimatsmarta och man siktar på att bli ett av Europas och kanske världens mest klimatsmarta mobiloperatör.

Comhem Play+

Som kund hos Tele2 får du tillgång till Comhem Play+ helt konstandsfritt under ett helt år. Efter det kostar det endast 89 kr per månad och det är ingen bindningstid. Comhem Play+ erbjuder dem senaste serierna, filmerna och dokumentärerna och du kan surfa fritt i hela EU utan att det dras några extra pengar.

Mobiltelefoner

Tele2 säljer även telefoner där du kan välja mellan dem allra senaste modellerna och vid teckning av ett abonnemang så kan du erhålla fina erbjudande. Utbudet finns att se på hemsidan men också i Tele2s egna butiker.

Tele2 är en jätte på den svenska mobilmarknaden och man har genom åren levererat riktigt bra lösningar till både privatpersoner och till företag och alltid till låga priser och bra kvalitet. Tele2 är en spelare att räkna med där man erbjuder några av marknadens absolut bästa mobilabonnemang men också andra tjänster. Medan andra endast satsar på låga priser men tummar så kvaliteten så erbjuder Tele2 kvalitet rakt igenom hela verksamheten.

Vilka mobilabonnemang har Tele2?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i juli 2024, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Tele2 har abonnemang vanliga abonnemang samt riktade till pensionärer till extra förmånliga priser. Tele2 har även anpassade abonnemang och tjänster för företag. Tele2 erbjuder också familjeabonnemang där du kan samla hela familjens abonnemang till ett och samma. Alla får en mängd surf och du väljer själv vem som ska få surfen tilldelad. För varje extra abonnemang betalar du endast 199 kr per månad och ju fler du ansluter till ditt familjeabonnemang så betalar du ett lägre pris. Ett väldigt smidigt och prisvärt alternativ där du får en faktura så att du kan hålla bättre koll.

Tele2s mobilabonnemang kommer med en rad olika förmåner som att det alltid ingår fria samtal och sms. Det enda du egentligen behöver göra är att välja mängden surf. Nedan kommer en liten guide på hur mycket surfen räcker till på ett ungefär.

 • 3 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta alternativ är för dig som ringer och sms:ar för det mesta men vill ändå surfa in på olika sociala medier, läsa nyheterna och spela något enklare spel online. Som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms.

 • 12 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta är alternativet för dig som gillar saker mer lagom. Med 12 GB surf kan du surfa runt på olika sociala medier, läsa nyheterna, ladda upp bilder och klipp och även se klipp och som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms.

 • 25 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta är alternativet för dig som tittar på något avsnitt av din favoritserie, streamar mycket musik och är uppkopplad rätt ofta. Du har tillräckligt med surf för att dagligen surfa runt på nätet utan att egentligen behöva oroa dig om att surfen ska ta slut. Som alltid så ingår det fria samtal sms och mms. I detta val ingår även 5G.

 • 50 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta är abonnemanget för sig som är väldigt uppkopplad och utför det mesta via din telefon. Du kan lugnt kolla på filmer, serier, klipp på Youtube, ringa videosamtal och ändå har många timmars surf till ditt förfogande. Som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms. I detta val ingår även 5G.

 • Fri surf (pris ej tillgängligt)

  Detta är abonnemanget för sig som älskar frihet och känslan av att vara obegränsad. Du kanske använder din telefon mycket i både arbetet och privat och ringer mycket videosamtal, ser på serier eller filmer i sträck och kanske tittar på dem senaste matcherna. Detta är alltså valet för dig som inte vill oroa dig over mängden surf och som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms. I detta val ingår även 5G.

Bra att veta om Tele2

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Tele2.

Vilken täckning har Tele2?

Tele2s nät täcker hela 99,9% av den svenska befolkning och täckning ute i landet är väldigt god. Man erbjuder 2G, 3G, 4G och är den första operatör på den svenska marknaden som lanserade Sveriges första publika 5G-nät i Stockholm. Täckning i större städer är väldigt god men det kan variera något i landet och du kan själv se hur det ser ut där just du bor via denna karta: Tele2s täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Tele2?

 • Butik - Tele2 har fysiska butiker runt om i landet som du kan besöka och få hjälp och service. I butikerna kan du även teckna abonnemang direkt på plats, köpa mobiler men också andra tillbehör. Tele2 har butik/butiker i dem allra flesta svenska städer.
 • Telefon - Tele2 erbjuder naturligtvis kundsupport via telefon. Man har öppen mellan kl. 08:00-19:00 på vardagar och kl.09:00-15:00 på helger.
 • Mejl - Man kan alltid mejla till Tele2 och man kan räkna med att få svar inom någon dag.
 • Chatt - Man kan naturligtvis chatta och på så sätt få hjälp och många gånger kan det vara det snabbaste alternativet.

Det var det viktigaste om Tele2...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Tele2