A3 mobilabonnemang

 • Plats 15 av 20 i vår ranking.
 • Telenors mobilnät, se täckningskarta.
 • 3-100 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till A3 och betala från 64,5 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till A3?

A3 är en aktör på den svenska marknaden som har en personlig touche. Då dem stora bolagen tävlar om vem som ska vara störst, bäst eller vackrast så satsar A3 på något som är än viktigare idag, att vara den personliga operatören och att alltid finns till hands och som erbjuder bra, trygga och prisvärda produkter och tjänster.

På A3 har man dock verkat i över 20 år när det kommer till mobilabonnemang och bredband och telefoni. A3 är ett företag som är knutet till sitt norrländska ursprung och där man har under hela resan alltid försökt att erbjuda en känsla av det lokala företaget och man har gjort det väl där ledorden är lokalt engagemang, ansvar och säkerhet.

Idag levererar A3 sina tjänster till mer än 270 000 hushåll och till mer än 20 000 företag och man gör det med pålitlig uppkoppling via stadsnät och modern och kvalitativ teknik.

Alltid hos A3

Några av alla fördelar är:

 • Fria Samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Välj bindningstid eller inte
 • Ingen startavgift

Vilka mobilabonnemang har A3?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i april 2021, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

A3 erbjuder bra och stabila mobilabonnemang till riktigt konkurrenskraftig priser. Hos A3 så ingår det alltid, oavsett abonnemang, fria samtal, sms och mms och det enda du behöver göra är att välja mängden surf. A3s mobilabonnemang kan väljas med eller utan bindningstid.

Väljer du att binda dig i 12 månader eller 24 månader så får du även trådlösa hörlurar från Urbaneras utan extra kostnad. A3 erbjuder även mobilabonnemang riktade för seniorer/pensionärer till extra bra priser. A3 erbjuder även bra abonnemang för dig som är företagare och behöver ett bra och stabilt abonnemang.

 • 3 GB (64,5kr/mån i 1 mån, därefter 129kr/mån)

  Detta är ett bra val för dig som ringer mycket samtal och sms:ar men vill ändå har lite surf så att du kan följa dem senaste nyheterna, surfa runt på olika sociala medier. A3 billigaste abonnemang. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 8 GB (89,5kr/mån i 1 mån, därefter 179kr/mån)

  Detta abonnemang är för dig som surfar runt lite oftare och läser nyheterna, kollar läget på Facebook, tittar på några klipp och ändå har tillräcklig med surf att hålla dig uppdaterat under hela månaden. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 20 GB (134,5kr/mån i 1 mån, därefter 269kr/mån)

  Med 20 GB kan du lugnt surfa fritt på sociala medier, kolla klipp på Youtube, streama många timmars musik och kanske se något avsnitt av favoritserien. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 40 GB (169,5kr/mån i 1 mån, därefter 339kr/mån)

  För dig som behöver mycket surf så är detta mobilabonnemanget. Med 40 GB surf har du tillräckligt med surf att se många timmars streamande av videos, videosamtal och även spela tunga och krävande spel. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 100 GB (224,5kr/mån i 1 mån, därefter 449kr/mån)

  Detta är abonnemanget för dig som vill ha det absolut bästa. Med 100 GB så har du många timmars tittande av serier, filmer, klipp och väldigt mycket annat till ditt förfogande. Som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms.

Bra att veta om A3

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till A3.

Vilken täckning har A3?

A3 använder sig av Telenors prisbelönta nät och man har en väldigt god täckning som når mer än 92 procent av den svenska befolkningen och man når ut till ca 90 % av landets alla hörn. I dem större städerna är täckningen väldigt god medan det kan variera något i mindre orter men för att vara på den säkra sidan så kan du se denna karta för att se hur läget ser ut där just du bor på A3s täckningskarta.

Vilken kundservice & support har A3?

A3 tar kundsupport på stort allvar och precis som ledordet om att erbjuda lokal närvaro så gäller även det när det kommer till kundsupport och service. Som kund ska man alltid känna att hjälpen aldrig är lång ifrån. Man erbjuder kanske marknadens bästa service så man har flera olika alternativ, lång fler än vissa konkurrenter. Alternativen att få hjälp är via:

 • Mejl - Man kan naturligtvis mejla till A3 och ställa sina frågor eller funderingar. Mejlen är öppen vardagar mellan kl. 08:00-16:00
 • Chatt - Man kan på hemsidan chatta med A3 och det kan ibland vara det snabbaste alternativet. Chatten är öppen vardagar mellan 08:00-19:00 och mellan kl 10:00-14:00 på helger.
 • Telefon - A3 är den personliga operatören och erbjuder då också sina kunder support via telefon. Du når A3 på vardagar mellan kl 08:00-16:00.
 • Facebook - Du kan också nå A3 via Facebook och då genom Facebook Messenger där du kan ställa dina frågor och funderingar och här når du supporten på vardagar mellan 08:00-19:00 och under helger mellan 10:00-14:00.
 • Mina sidor/app - Du kan naturligtvis gå in på dina sidor via hemsidan eller ladda ner A3s egna app där du kan få svar på många frågor och se faktorer och mycket annat.

Det var det viktigaste om A3...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om A3