Comhem mobilabonnemang

 • Plats 14 av 20 i vår ranking.
 • Tele2s mobilnät, se täckningskarta.
 • 5 GB till fri surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Comhem och betala från 99 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Comhem?

Comhem är för dem allra flesta bekant som en av Sveriges största leverantörer av bredband och mobila lösningar. Faktum är att Comhem erbjuder några av marknadens mest konkurrenskraftiga mobilabonnemang där man kan få extra bra erbjudande om man också är bredbandskund. På Comhem kan du även köpa mobil och man har alla slags modeller i alla prisklasser, alltifrån den senaste iPhone till budgettelefoner. Tecknar du ett mobilabonnemang och är redan bredbandskund eller planerar att bli så kan du få riktigt dina erbjudanden där du kan betala lägre och få tillgång till mycket mer vilket kan vara en bra helhetslösning.

Comhem kan erbjuda riktigt vassa mobilabonnemang och några av fördelarna är bra täckning, riktigt bra kundsupport och låga priser. Sedan en tid tillbaka så ingår Tele2 och Comhem i samma koncern vilket gör att man kan erbjuder ännu bättre villkor till samma låga priser och med mer funktioner.

Alltid hos Comhem

Comhem har en rad olika fördelar jämfört med sina konkurrenter som exempelvis:

 • Fria Samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Du kan välja utan bindningstid
 • Streama fritt i Comhem Play
 • Surf ingår inom EU/EES

Comhem Play+

Som Comhem kund så ingår det naturligtvis ett konto på Comhem Play+ där du kan se dem allra senaste serierna, filmerna och dokumentärerna och du hittar något för hela familjen, alltifrån thrillers till barnfilmer.

Klimatneutrala

Comhem är tillsammans med Tele2 den enda mobiloperatör som är helt klimatneutrala på den svenska marknaden. Detta betyder att Comhem och Tele2 köper sedan 2018 endast in el och förbrukar el som är 100 % förnyelsebar och vilket gör att man har minskat sitt utsläpp med hela 90 %. Detta är dock ett arbete som bara har börjat och man har som mål att göra hela verksamheten i alla dess led helt klimatneutralt.

Comhem är en stor aktör som förutom mobilabonnemang även erbjuder en rad olika tjänster och kanske främst bredband. Med många års erfahet av tekniska lösningar och bra produkter och tjänster så kan du känna dig trygg med Comhem som mobiloperatör. Förutom konkurrenskraftiga priser så erbjuder Comhem marknadens kanske bästa nät och räckningen och bra kundsupport. Vad mer kan man önska sig?

Vilka mobilabonnemang har Comhem?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i april 2021, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Comhem erbjuder abonnemang som passar alla och på Comhem så ingår det alltid fria samtal, sms och mms. Det enda du behöver att göra är att välja mängden surf och sedan är det bara att sätta igång. Du får även, beroende på vilket abonnemang du väljer, surf inom EU/EES så att du slipper oroa dig över dyra räkningar när du är på resandet fot.

 • Barn 5 GB (169kr/mån)

  Detta abonnemang är anpassat för barn under 18 år och där du som förälder kan ha full koll på både kostnader men också olämpliga sidor och abonnemanget är låst för onödiga betalsamtal, sms-köp eller andra oväntade kostnader. Det finns tillräckligt med surf för att spela spel och titta på olika klipp. Då detta alternativ är till för barn så ingår det ett extra skydd, Trygg Surf helt kostnadsfritt vilket förhindrar ditt barn att komma åt olämpliga eller konstiga sidor. Som alltid hos Comhem så ingår det fria samtal, sms och mms.

 • 5 GB (99kr/mån i 3 mån, därefter 229kr/mån)

  Detta är ett bra alternativ för dig som ringer och sms:ar mycket men vill ändå ha surf för att kolla mejlen, läsa nyheterna, surfa runt på olika sociala medier. Använder du surfen lagom så räcker mängden surf hela månaden. All surf går dessutom inom EU/EES. Som alltid hos Comhem så ingår det fria samtal, sms och mms.

 • 10 GB (99kr/mån i 3 mån, därefter 269kr/mån)

  Du som surfar lite mer lagom och är aktiv på sociala medier som exempelvis Facebook, Instagram eller kanske Youtube kommer att gilla detta val då 10 GB räcker gott för en lagom mängd surf dagligen och lite därtill. All surf ingår dessutom inom EU/EES. Som alltid hos Comhem så ingår det fria samtal, sms och mms.

 • 20 GB (99kr/mån i 3 mån, därefter 339kr/mån)

  Du som gillar att se det senaste avsnittet av din favoritserie eller streama kvällens match kommer att älska detta alternativ. Med 20 GB har du många timmars surf för att hålla dig uppdaterad och uppkopplad under hela månaden. All surf ingår dessutom inom EU/EES. Som alltid hos Comhem så ingår det fria samtal, sms och mms.

 • Fri surf (99kr/mån i 3 mån, därefter 499kr/mån)

  Precis som namnet antyder så är detta abonnemanget för dig som inte vet några gränser. Du får obegränsat med surf och kan titta på filmer, spela tunga spel, serier och streama musik dagarna långa och aldrig behöva oroa dig över att surfen ska ta slut. 30 GB surf inom EU/ESS ingår. Som alltid hos Comhem så ingår det fria samtal, sms och mms.

Bra att veta om Comhem

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Comhem.

Vilken täckning har Comhem?

Comhem delar nät med Tele2 och man erbjuder kanske marknadens bästa nät och täckning. Eller vad sägs om en täckning som når 99,9 % av den svenska befolkningen och där man täcker ca 90 % av landets alla hörn. Täckningen i dem större städerna är naturligtvis god men det kan variera något och du kan på denna karta se hur det ser ut just där du bor, se Comhems täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Comhem?

Comhem har en riktigt god kundsupport och man erbjuder dig som kund flera olika alternativ.

 • Telefon - Comhem erbjuder sina kunder support via telefon som är öppet varje dag och även under helger.
 • Frågor och svar på hemsidan - På Comhems hemsida finns det en sida där du kan se vanligt ställda frågor och svar men där du också kan hitta guider och mycket annat.
 • Epost - Man kan alltid mejla till Comhem och du kan räkna med att få svar inom ett par dagar.

Det var det viktigaste om Comhem...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Comhem