Fibio mobilabonnemang

 • Plats 7 av 16 i vår ranking.
 • Telenors mobilnät, se täckningskarta.
 • 2-40 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Fibio och betala från 49 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Fibio?

Fibio är en rätt ny nykomling på den svenska marknaden där man sticker ut jämfört med flera av sina konkurrenter. Fibio erbjuder bra mobilabonnemang för dem allra flesta och man har riktigt bra erbjudande för barn, studenter och seniorer. Fibio använder sig av Telenors nät vilket betyder att man når dem allra flesta svenskar och att man täcker i princip hela landet. Fibio erbjuder också, som enda operatören prisgaranti. Hittar du ett annat snarligt abonnemang till lägre pris så matchar Fibio det! En riktigt bra tjänst helt enkelt!

Man har satsat extra mycket på support där man har ett rätt intressant löfte, får man ingen hjälp inom 24 timmar av Fibios kundsupport så får man 3 GB surf kostnadsfritt. Fibio försöker att sticka ut vilket man också gör i fler avseenden där ledordet är att erbjuda riktigt bra kundservice samt enkla och billiga abonnemang utan krusiduller.

Fördelar hos Fibio

Nedan kan du se några av Fibios fördelar:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Snabb service
 • Fria byten av abonnemang
 • Extra lång ångerrätt
 • Pausa ditt abonnemang
 • Prisgaranti

Viaplay

Tecknar du ett abonnemang hos Fibio så ingår Viaplay i hela två månader där du kan se dem senaste serierna & filmerna.

Vilka mobilabonnemang har Fibio?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i januari 2023, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Fibio har abonnemang som passar dem flesta och man har riktigt bra priser för barn, studenter och seniorer. Då samtal sms och mms alltid ingår så är det egentligen att välja mängden surf och sedan är du klar. Ska du åka på semester och vill inte betala i onödan? Ja då kan du helt enkelt välja att pausa ditt abonnemang så att du slipper betala för något du inte har använt. Väljer du en mängd surf men upptäcker att du behöver mer? Det fixar du på någon minut via ditt konto på Fibio. Som grädde på moset så erbjuder Fibio extra lång ångerrätt ifall du skulle ångra du, vilket dock är otroligt med tanke på Fibios grymma priser.

På Fibios hemsida kan man jämföra och läsa mer om abonnemangen som riktar sig till barn, studenter eller seniorer och man erbjuder kanske marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom dem olika segmenten.Nedan kommer en liten förklaring och guide om hur mycket respektive surf kan räcka till på ett ungefär.

 • 6 GB (99 kr/mån i 1 mån, därefter 199 kr/mån)

  Detta är abonnemanget för dig som surfar lite lätt men som ringer och sms:ar för det mesta. Med 6 GB surf har du tillräckligt med surf att kolla nyheterna, surfa runt på olika sociala medier. Som alltid hos Fibio så ingår det fria samtal, sms och mms. Dem första två månaderna har du tillgång till Viaplay helt kostnadsfritt!

 • 20 GB (139 kr/mån i 1 mån, därefter 279 kr/mån)

  Detta val är för dig som inte nöjer dig med lagom. Du har tillräckligt med surf att se klipp på Youtube, ringa videosamtal och surfar fritt på sociala medier.Som alltid så har du fria samtal, sms och mms till ditt förfogande. Dem första två månaderna har du tillgång till Viaplay helt kostnadsfritt!

 • 40 GB (159 kr/mån i 1 mån, därefter 319 kr/mån)

  Med 40 GB surf har du tillräckligt många timmars surfande och kan se filmer, serier, streama musik utan att behöva oroa dig ifall surfen ska ta slut. Som alltid så ingår det fria samtal och sms. Dem första två månaderna har du tillgång till Viaplay helt kostnadsfritt!

 • Fri surf (pris ej tillgängligt)

  För dig om hatar begränsningar men älskar frihet. Med Unlimited har du helt obegränsad surf vilket betyder att du kan surfa fritt dag som natt och aldrig behöva oroa dig. Du kanske ringer väldigt mycket samtal via Skype eller som på mycket film och serier eller kanske spelar tunga spel? Då är detta alternativet för dig. Som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms. Dem första två månaderna har du tillgång till Viaplay helt kostnadsfritt!

Bra att veta om Fibio

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Fibio.

Vilken täckning har Fibio?

Fibio använder sig av Telenors nät där man erbjuder ett av landets absolut bästa täckning och man når ca 99,9 % av den svenska befolkning och man täcker ca 90 procent av landet. I storstadsområden och i större orter så är täckningen väldig god men det kan variera något på landsbygden och för att se hur läget är där just du bor så kan du se denna karta: Fibios täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Fibio?

Fibio tar kundvård på allvar och på själva hemsidan har men en hel sida där man hittar ofta ställda frågor och svar och där hittar man verkligen det allra mesta. Annars finns det andra alternativ att nå Fibio så som:

 • Telefon - Fibio kan man nå via telefon där man få kan svar på alla sina frågor.
 • Epost - Man kan naturligtvis kontakta Fibio via epost och man får svar inom 24 timmar vilket är väldigt smidigt.
 • Via hemsidan - Man kan också lämna sina kontaktuppgifter på själva hemsidan och så kontaktar Fibio dig inom 24 immar. Smidigt och ett bra alternativ om man vill slippa stå i telefonkö.

Det var det viktigaste om Fibio...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Fibio