Halebop mobilabonnemang

 • Plats 6 av 11 i vår ranking.
 • Telias mobilnät, se täckningskarta.
 • 3-100 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Halebop och betala från 149 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Halebop?

Halebop är en mobiloperatör som faktiskt fyller hela 21 år i år. Man startade verksamheten genom att sälja mobiltelefoner men år 2003 valde man att satsa på abonnemang och man var då en rätt kaxig och cool uppstickare under början på 2000-talet. Halebop har bara vuxit och vuxit sedan dess och är en av dem mest etablerade aktörerna dag och man har enigt vissa enkäter Sveriges nöjdaste kunder.

Halebop är idag mer än en operatör utan har flera olika kreativa projekt på gång. Tittar man på deras mobilabonnemang så finns det en rad riktig vassa abonnemang att välja mellan och som passar dem allra flesta är där man med vissa saker även sticker ut jämfört med sina konkurrenter.

Halebop erbjuder inte bara riktigt bra abonnemang utan erbjuder också mobiltelefoner, både nya och begagnade, olika tillbehör men också kontantkort. Man har också ett flertal samarbeten med andra företag och där man som kund får tillgång till en rad olika tjänster där vissa ingår helt kostnadsfritt medan andra kostar fast då till ett lägre pris. Halebop vågar tänka nytt och gör det gärna med andra företag varför man idag kan se Halebop som en av dem störts aktörerna på marknaden.

Fördelar hos Halebop

Nedan kan du se några av Halebops fördelar:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Support 24/7
 • Spara oanvänd surf
 • Sveriges nöjdaste kunder
 • Surfa och snacka i EU som hemma
 • Extra billiga utlandssamtal

Extra förmåner till kunder

Halebop kan erbjuda sina kunder en rad olika tilläggstjänster och några av dem ingår helt kostnadsfritt till ditt abonnemang och där vissa andra kostar, dock till ett lägre pris. Halebop har många samarbetspartners och man kan stolt presentera följande:

 • Storytel - Halebop bjussar på ett konto hos Storytel dem tre första månaderna där du kan välja mellan 120 000 ljudböcker och e-böcker.
 • Spotify Premium - Vid ett tecknande av ett mobilabonnemang via Halebop får du också tillgång till Spotify Premium och Halebop bjussar på den första månaden. Sedan kostar tjänsten 99 kr i månaden och kan avbrytas när som helst då det inte är någon bindningstid.
 • Readly - Halebop bjussar på ett konto dem tre första månaderna är du kan läsa över 3500 tidningar. Efter dem tre första månaderna så kostar abonnemanget endast 99 kr i månaden och utan bindningstid.

Vilka mobilabonnemang har Halebop?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i juli 2024, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Oavsett abonnemang så ingår det fria samtal och sms så det enda du som kund behöver göra är att välja mängden surf. Ringer du mycket till utlandet så har Halebop tillsammans med företaget Locall en bra deal där du ringer extra billigt till många länder. Hur mycket surf man behöver är väldigt individuellt och beror naturligtvis på hur du surfar och hur ofta. Men nedan kommer en liten guide på hur respektive surf kan räcka till.

 • 2 GB (pris ej tillgängligt)

  Surfar du knappt utan ringer och sms:ar för det mesta? Då kan detta alternativet vara rätt för dig. Med 2 GB har du surf så du kan läsa nyheterna, lyssna på någon enstala låt och besöka Facebook någon gång i månaden. Ett billigt val för dig som inte surfar generellt men ändå vill ha möjlighet vid något enstaka tillfälle. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 6 GB (pris ej tillgängligt)

  Du kanske är typen som inte surfar mycket utan ringer och sms:ar för det mesta? Då kan detta alternativet vara rätt för dig. Med 6 GB har du dock tillräckligt med surf att kunna läsa nyheterna, lyssna på någon låt och surfa runt på sidor som Facebook eller dylikt. Ett bra och prisvärt val för dig som inte surfar många timmar om dagen men ända har tillräckligt. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 20 GB (pris ej tillgängligt)

  Med 20 GB surf så har du tillräckligt med surf att surfa flera timmar om dagen. Du kanske tittar på en del klipp på Youtube eller gillar att lägga upp bilder och videos på Instagram? Då kan detta vara alternativet för dig. Inte för lite men inte heller för mycket utan helt enkelt lagom. Med lagom surfande så räcker dina 20 GB hela månaden utan konstigheter. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 50 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som smidigt vill kolla på den senaste serien eller kanske filmen via mobilen kan försätta att läsa. Med 50 GB så har du tillräckligt med surf för att se dem senaste avsnitten av din favoritserie och många timmars streamande av musik och du kan utan problem utföra dem allra flesta och mest krävande moment på din telefon. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 100 GB (pris ej tillgängligt)

  För dig som letar efter det ultimata mobilabonnemanget. Med 100 GB surf har du tillräckligt med surf att se många timmars streamande av videos, videosamtal och även spela tunga och krävande spel. Med 100 GB kommer du säkerligen att klara dig genom hela månaden och inte behöva vara orolig över att surfen ska ta slut. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

Bra att veta om Halebop

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Halebop.

Vilken täckning har Halebop?

Halebop använder sig av Telias prisbelönta nät som enligt flera oberoende aktörer kan vara Sveriges bästa nät. Telias nät är under en enorm utbyggnad och digitalisering där man höjer kapaciteten på 4G-nätet medan man bygger ut 5G-nätet och tanken är att år 2025 ska i princip varje svensk kunna ha tillgång till ett bra både 4G men också 5G nät. Idag når man redan ut till ca 99 % av befolkningen och i dem största orterna och städerna så är täckningen väldigt god medan det kan vara något sämre i mer glesbebodda områden. För att vara säker så kan du se Halebops täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Halebop?

Halebop har en support som är öppen 24 timmar om dygnet och man når supporten via mail eller chatt direkt på hemsidan. Du som redan är kund kan smidigt logga in på ditt personliga konto och på så sätt få hjälp.

Chatten är som nämnt öppen 24 timmar om dygnet och det är vad man kallar support! Är det inget brådskande så kan man också mejla och få svar inom någon dag. Halebop har enligt olika undersökningar vunnit den åtråvärda titeln som Mobiloperatören med Sveriges nöjdaste kunder.

 • Mejl
 • Chatt - Öppen 24 timmar om dygnet.

Det var det viktigaste om Halebop...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Halebop