Karma Mobil mobilabonnemang

 • Plats 11 av 16 i vår ranking.
 • Telenors mobilnät, se täckningskarta.
 • 10-100 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Karma Mobil och betala från 159 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Karma Mobil?

Karma Mobil är en ny mobiloperatör som har ett lite annat fokus än sina konkurrenter. På Karma Mobil så erbjuder man lite mer värme och närvaro och man inriktar sig på en mer mogen målgrupp. Medan världen och våra liv blir allt mer digitala och vår kommunikation allt oftare sker online så satsar Karma Mobil på just det personella och den där personliga kontakten som man idag kan sakna. Förutom den personliga kontakten så erbjuder Karma Mobil flera olika mobilabonnemang till väldigt bra priser och där samtal och SMS alltid ingår och en täckning som täcker nästan hela Sverige.

Fördelar hos Karma Mobil

På Karma Mobil så ingår det alltid:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Inga bindningstider
 • Smidigt och enkelt sätt att nå kundtjänst
 • ID-skydd från UC ingår under 2 månader

Vad är speciellt med Karma Mobil?

Karma Mobil erbjuder alla sina kunder hela två månaders kostnadsfritt UC ID-skydd. Dessvärre så sker det bedrägerier allt oftare och man kan beklagligtvis rätt ofta läsa om bedragarnas nya metoder och det gäller att vara på sin vakt. Tyvärr kan det vara svårt att vara helt skyddad men tack vare UC ID-skydd så kan du känna sig säker på nätet och speciellt när du hanterar viktiga appar eller hemsidor som exempelvis banken, Skatteverket eller något annat.

Karma Mobil är också stolt samarbetspartner till hjälporganisationen Giving People. Giving People är en svensk hjälporganisation som verkar för barnens bästa i Sverige och genom att välja Kama Mobil så väljer du och bidrar att fler barnfamiljer får ett tryggare liv och en mer ordnad uppväxt.

Karma Mobil har även ett riktigt fint erbjudande för alla nya kunder. Beställer du ett nytt mobilabonnemang så får du din ålder i rabatt dem två första månaderna. Med Karma Mobil kan du känna dig trygg och säker. Inga dolda avgifter eller andra otrevliga överraskningar utan vi satsar på trygghet och personlig kontakt.

Karma Mobil startade genom en privatperson livsöde. En person som tyvärr miste sin livskamrat blev nu plötsligt ensam i världen utan några som helst kunskaper inom dator eller mobiltelefoni.

Personen led och var frustrerad över att aldrig kunna ringa till en mobiloperatör då alla använde olika digitala lösningar och detta var något denne person inte kunde. Då kläcktes idén om att kunna erbjuda bra och prisvärda mobilabonnemang med digitala lösningar men med lite mer fokus på det personlig och ett gammalt hederligt telefonnummer där man faktiskt kan få tala med en levande människa.

Medan andra övergår helt till det digitala väljer vi att förutom det digitala även erbjuda det där lilla extra, nämligen det personliga. Karma Mobil tror på gemenskap och värme och hela företagets policy utstrålar just dessa egenskaper.

Vilka mobilabonnemang har Karma Mobil?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i januari 2023, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.


 • Bas - 5 GB (pris ej tillgängligt)

  5GB surf är för dig som kanske inte surfar mycket men ändå läser nyheterna och möjligen lyssnar på någon låt. Som alltid så ingår det fria samtal och SMS och detta till det billiga 99 kr per månad. Billigare än så blir det inte!

 • Medium - 15 GB (199 kr/mån (18-54% i rabatt första 2 mån))

  För dig som surfar mer frekvent och kanske ser på nyheterna via mobilen eller surfar dagligen så är detta alternativ ett bra val. Som alltid så ingår det fria samtal och SMS till det prisvärda priset av 169 kr per månad.

 • Stor - 25 GB (249 kr/mån (18-54% i rabatt första 2 mån))

  Du som kanske tittar på klipp och någon serie eller ringer videosamtal då och då kommer att gilla detta alternativ. Med 25GB surf så räcker surfen mer än lagom. Som alltid så ingår det fria samtal och SMS och detta alternativ kostar endast 199 kr per månad.

 • Större - 40 GB (299 kr/mån (18-54% i rabatt första 2 mån))

  Du som surfar väldigt ofta och mycket kommer inte bli besviken med detta abonnemang. Med hela 40 GB så behöver du inte bekymra dig om att surfen ska ta slut och du har många timmars tittande på exempelvis Youtube eller något annat mer krävande till ditt förfogande. Som alltid så ingår det fria samtal och SMS och det till det förmånliga priset av 239 kr per månad.

 • Max - 100 GB (349 kr/mån (18-54% i rabatt första 2 mån))

  Du som är väldigt uppkopplad och ringer mycket videosamtal via exempelvis Skype eller andra mer krävande appar kommer att älska detta val. Du kanske tittar på din favoritserie eller lyssna mycket på ljudböcker eller rentav spelar en del spel? Med 100 GB kan du verkligen utnyttja din surf riktigt väl och du behöver knappast oroa dig över att surfen ska ta slut. Som alltid så ingå det fria samtal och SMS och detta abonnemang kostar 299 kr per månad, utan bindningstid.

Bra att veta om Karma Mobil

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Karma Mobil.

Vilken täckning har Karma Mobil?

Karma Mobil erbjuder ett av marknadens bästa nät då man använder Telenors mobilnät och täckning där man når ca 99,9 % av Sveriges befolkning och nästan 90 % av landets yta. För att vara säker att det finns täckning så kan du se Karma Mobils täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Karma Mobil?

Karma Mobils signum är att alla deras kunder ska på ett enkelt och smidigt sätt kunna kontakta kundtjänst ifall behovet finns och det genom att erbjuda flera alternativ. Digitala verktyg som chatt och annat i all ära men ibland behöver man faktiskt ett mer personligt alternativ än det digitala. Därför erbjuder Karma Mobil på flera olika val när det kommer till kundtjänst:

 • Telefon (Ordinarie öppettider är vardagar mellan kl. 09:00-19:00)
 • Mail (Ordinarie öppettider är vardagar mellan kl. 08:30-19:00 )
 • Facebook Messenger (Ordinarie öppettider är vardagar mellan kl. 08:30-19:00)

Det var det viktigaste om Karma Mobil...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Karma Mobil