Katshing mobilabonnemang

 • Plats 12 av 16 i vår ranking.
 • Tele2s mobilnät, se täckningskarta.
 • 2-42 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Katshing och betala från 47 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Katshing?

Katshing är en cool och fräsch uppstickare på den svenska operatörsmarknaden och en uppstickare som vågar tänka nytt. En del av oss minns Katshing som en populär återförsäljare av mobiltelefoner och telekomvaror men man valde att lägga ner den verksamheten 2016 och efter några år har man nu valt att satsa på schysta mobilabonnemang. 2020 var det dags för Katshing att erövra den svenska operatörsmarknaden och man har tagit marknaden med storm.

Katshings ledord och slogan är ”Non Stop surf i mobilen” där man har en vision om att Katshing kunder aldrig ska vara utan surf och faktum är att det faktiskt stämmer. Katshing erbjuder alltså alla sina mobilabonnemang kunder obegränsad surf, även om den ordinarie surfen är slut. Dock ska tillägas att ”Non Stop surfen” kan vara långsammare än den ordinarie surfen när väl den är slut. Men det känns ändå tryggt och säkert att aldrig behöva oroa sig att surfen ska ta slut helt. Katshing erbjuder inte bara surf utan också fria samtal, sms och mms till alla sina abonnemang, hur bra är inte det egentligen?

Fördelar hos Katshing

Nedan kommer en några punkter på alla fördelar du får med att välja Katshing som mobiloperatör.

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Smidigt och enkelt sätt att nå kundtjänst
 • Surf utan avbrott
 • 14 dagars ångerrätt

Katshing Friends

När man inte trodde det kunde bli bättre så erbjuder Katshing även ett lojalitetsprogram för den som verkligen är lojal. Du kan genom att rekommendera Katshing till andra få sänkt pris på ditt egna abonnemang och du får tillgång och inbjudningar till olika VIP-event och mycket mer. Katshing samarbetar med en rad olika samarbetspartner där du även kan få rabatt och liknande. Katshing är under en tillväxtfas och kommer säkerligen bli en operatör att räkna med där visionen är att alla ska ha tillgång till Non Stop Surf och man är på god väg.

För tillfället är det endast Katshing som har ett liknande erbjudande där man inte blir utan surf även om man har surfat upp sin ordinarie. Så ta tillfället i akt och beställ ett abonnemang hos Katshing och surfa tills du inte orkar mer!

Vilka mobilabonnemang har Katshing?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i januari 2023, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.


 • 2 GB (47 kr/mån i 2 mån, därefter 95 kr/mån)

  Detta väldigt prisvärda alternativ är för dig som läser nyheterna på exempelvis Aftonbladet och surfar lite lätt på olika sociala medier men kanske inte ser så mycket videoklipp eller videosamtal. Ett abonnemang för dig som hellre ringer och sms helt enkelt. Om du skulle surfa upp dina 2 GB så har du fortfarande tillgång till internet med Katshing ”Non Stop Surf” men inte i samma fart.

 • 6 GB (72 kr/mån i 2 mån, därefter 145 kr/mån)

  Detta alternativ är för dig som surfar lite mer och kollar mailen, postar lite bilder på Instagram och kanske tittar på någon musikvideo. Som alltid på Katshing så blir du aldrig helt utan surf och som ständigt så ringer och sms du fritt.

 • 12 GB (97 kr/mån i 2 mån, därefter 195 kr/mån)

  Lagom är bäst bruka det heta och detta abonnemang är så lagom som det kan bli. Du har flera timmars surfande på olika sidor och även på mer krävande sidor som Youtube till ditt förfogande. Du som gillar att streama musik via Spotify eller liknande kommer ha många timmar lyssnande och som alltid så tar surfen aldrig riktig slut även om hastigheten sänks om du nu skulle surfa upp dina 12 GB. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 22 GB (122 kr/mån i 2 mån, därefter 245 kr/mån)

  För dig som är väldigt uppkopplad och använder mobilen till att betala räkningar, titta på din favoritserie, se på nyheterna och utföra det mesta kommer inte bli besviken av detta val. Med 22 GB har du tillräckligt med surf att vara uppkopplad flera timmar om dagen. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 42 GB (147 kr/mån i 2 mån, därefter 295 kr/mån)

  Detta abonnemang är för storsurfaren. Du kanske tittar på filmer, ser ett seriemaraton eller har mycket Skypesamtal och är ständigt uppkopplad kommer att älska detta val. Med hela 42 GB surf har du riktigt mycket till ditt förfogande och om du nu mot all förmodan skulle surfa upp 42 GB så har du fortfarande tillgång till ”Non Stop Surf”. Som alltid på Katshing så ingår det fria samtal och sms.

Bra att veta om Katshing

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Katshing.

Vilken täckning har Katshing?

Katshing använder sig av Tele2s prisbelönta nät och man har en utomordentlig god täckning där man når hela 99,9% procent av den svenska befolkningen. Katshing har naturligtvis 3G och 4G – nät och täckning är som bäst i dem större orterna och där det är med tätbefolkat men för att se hur läge är där just du bor kan du se här: Katshings täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Katshing?

På Katshing tror man på innovation, digitalisering och smidighet. Därför erbjuder man sina kunder bra kundtjänst utan krångel som väntetider eller långa telefonköer. Du som kund har flera olika alternativ välja mellan och vissa kanaler som exempelvis Youtube kan du även se olika guider. Alternativen som erbjuds är dessa:

 • Instagram - Katshing tar detta med innovation via sociala medier till en ny nivå och har naturligtvis ett Instagram-konto där man kan få hjälp, tips och trix.
 • Facebook - Katshing har givetvis en Facebook-sida där man kan få hjälp och se vanligt ställda frågor och även se svar vilket kan hjälpa dig på traven.
 • Chatt - Det absolut snabbaste alternativet är att chatta direkt med kundsupport och det gör man via hemsidan och chatten är öppen på vardagar mellan kl. 09:00-19:00 och stängt under helger och röda dagar.
 • Youtube - Katshing erbjuder även sina kunder en Youtubekanal där man kan få hjälp, se guider och mycket annat. Här snackar vi framtid!

Det var det viktigaste om Katshing...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Katshing