Penny mobilabonnemang

 • Plats 7 av 20 i vår ranking.
 • Tele2s mobilnät, se täckningskarta.
 • 3-40 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Penny och betala från 49 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Penny?

Penny är kanske det senaste tillskottet på den svenska mobilmarknaden och man har redan tagit kunderna med storm med ett riktigt digital tänk till kanske marknadens lägsta priser. Penny är Tele2 och Comhems nya lågprisoperatör och för alla dem skeptiska till mindre bolag kan nu pusta ut, Penny har jätten Tele2 och Comhem bakom sig och kommer att förutom låga priser även erbjuda andra riktigt bra förmåner för alla sina kunder.

Man vill göra det smidigt för sina kunder och alla kunder får tillgång till Pennys egna app där man kan få support, se fakturor, öka mängden surf eller uppgradera sitt abonnemang och mycket mer. Smidigare än så blir det knappast. Du kan även pausa ditt abonnemang ifall du åker på semester eller är borta av andra anledningar. Det om något är riktigt schysst.

Penny erbjuder mobilabonnemang och bredband och man har på kort tid gjort succé och har i rekordfart även lanserat en egen streamingtjänst som ingår i 12 månader för alla nya kunde och går under det fiffiga namnet Penny Play och man har både klassiska serier och filmer men också väldigt mycket nytt. Penny har en ganska tydlig slogan, billiga och enkla abonnemang och man levererar flera olika abonnemang som vi nedan här tänker gå igenom.

Fördelar hos Penny

Hallon erbjuder alla sina kunder som tecknar ett mobilabonnemang:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Inga bindningstider
 • Spara oanvänd surf hur länge som helst
 • Extra billiga utlandssamtal
 • 12 GB Surf inom EU/EES ingår
 • Penny Play ingår i 12 månader
 • Pausa abonnemanget

Vilka mobilabonnemang har Penny?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i april 2021, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

I Pennys mobilabonnemang så ingår det fria samtal och fria sms utan bindningstid. Man har flera olika alternativ att välja mellan så det är bara att välja mängden surf och sedan är det bara att köra. Penny har även mobilabonnemang anpassade för studenter till extra bra priser. Man har även 12 GB EU/EES surf till ditt förfogande så du kan känna dig lugn på semestern.

Nedan kommer information kring dem olika abonnemangen och vad du på ett ungefär kan utföra med den mängden surf du väljer.

 • 3 GB (49kr/mån i 3 mån, därefter 99kr/mån)

  Du som ringer och sms:ar mycket men kanske surfar lite lätt då och då kommer att gilla detta abonnemang. Du kan dagligen gå in och läsa nyheterna, spelar någon låt och surfa runt bland sociala medier utan problem. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 10 GB (69kr/mån i 3 mån, därefter 149kr/mån)

  Lagom är bäst brukar det heta och detta alternativ är verkligen lagom. Du har tillräckligt med surf att dagligen surfa runt på Facebook, se något klipp på Youtube och hänga en del på Instagram. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 18 GB (99kr/mån i 3 mån, därefter 199kr/mån)

  Här är abonnemanget för dig som gillar att se senaste avsnittet av din favoritserie, ringa något videosamtal och streama en del musik. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 40 GB (139kr/mån i 3 mån, därefter 289kr/mån)

  Med 40 GB surf till ditt förfogande har du många timmars surfande och kan se serier, filmer, streama musik i många timmar och göra det mesta helt enkelt utan att behöva oroa dig ifall surfen ska ta slut. Detta är abonnemanget för dig som älskar surf och inte kan vara utan din mobil. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

Student

 • 3 GB (49kr/mån i 8 mån, därefter 99kr/mån)

  Detta abonnemang passar bra för sig som är student och som behöver lagom surf men till ett väldigt bra pris. För endast 99 kr per månad får du tillgång till 8 GB surf och fria samtal och fria sms.

 • 10 GB (69kr/mån i 8 mån, därefter 149kr/mån)

  Detta abonnemang är ett bra val för dig som behöver lite mer än lagom och som kanske någon gång ser på ett seminarium via mobilen och till ett väldigt överkomligt pris.

 • 18 GB (99kr/mån i 8 mån, därefter 199kr/mån)

  Detta abonnemang är för dig som kanske utför mycket att ditt pluggande på just mobilen. Med 50 GB surf så har du tillräckligt med surf att utföra det mesta.

 • 40 GB (139kr/mån i 8 mån, därefter 289kr/mån)

  För dig som behöver mycket surf och ser på dina favoritserier eller spelar spel så är detta lösningen för dig. Med 100 GB behöver du inte vara orolig över att surfen ska ta slut och som alltid hos oss så sparas din oanvända surf till nästa månad.

Bra att veta om Penny

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Penny.

Vilken täckning har Penny?

Penny erbjuder ett av marknadens bästa nät och täckning då man når hela 99,9 % av den svenska befolkningen och man använder då Tele2s prisbelönta nät och har en täckning som är väldigt god över hela landet och främst i dem större orterna och städerna. För att se hur det ligger till där just du bor kan du se täckningskartan här: Pennys täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Penny?

På Penny är man helt digitala erbjuder sina kunder enkla och bra lösningar. Alla kunder har tillgång till Pennys egna app där man kan få svar på alla möjliga frågor men också se fakturor och mycket annat. Istället för att sitta i timmars långa telefonköer så tror Penny på det enkla och har alltså helt digitala lösningar när det kommer till support. Smidigt och bra helt enkelt.

Det var det viktigaste om Penny...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Penny