Smultron Mobil mobilabonnemang

 • Plats 12 av 12 i vår ranking.
 • Tele2s mobilnät, se täckningskarta.
 • 4-50 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Smultron Mobil och betala från 199 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Smultron Mobil?

Smultron Mobil är ett av de senaste tillskotten på den svenska mobilmarknaden och man är en utmanare i Tele2s mobilnät. Smultron Mobil är den nya operatören och kommer att förutom bra priser även erbjuda riktigt bra kundtjänst för alla sina kunder.

Smultron Mobil erbjuder mobilabonnemang och man har på kort tid blivit allt mer kända. Smultron Mobil har en ganska tydlig slogan, "utöver det vanliga." och man levererar flera olika abonnemang som vi nedan här tänker gå igenom.

Fördelar hos Smultron Mobil

Smultron Mobil erbjuder alla sina kunder som tecknar ett mobilabonnemang:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • 0-24 mån bindningstid
 • Använd surf inom EU/EES

Vilka mobilabonnemang har Smultron Mobil?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i juni 2023, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

I Smultron Mobil mobilabonnemang så ingår det fria samtal och fria sms. Man har flera olika alternativ att välja mellan så det är bara att välja mängden surf och sedan är det bara att köra.

Nedan kommer information kring dem olika abonnemangen och vad du på ett ungefär kan utföra med den mängden surf du väljer.

 • 4 GB (199 kr/mån)

  Du som ringer och sms:ar mycket men kanske surfar lite lätt då och då kommer att gilla detta abonnemang. Du kan dagligen gå in och läsa nyheterna, spelar någon låt och surfa runt bland sociala medier utan problem. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 8 GB (299 kr/mån)

  Lagom är bäst brukar det heta och detta alternativ är lagom. Du har tillräckligt med surf att dagligen surfa runt på Facebook, se något klipp på Youtube och hänga en del på Instagram. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 25 GB (399 kr/mån)

  Här är abonnemanget för dig som gillar att se senaste avsnittet av din favoritserie, ringa något videosamtal och streama en del musik. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 50 GB (499 kr/mån)

  Med 50 GB surf till ditt förfogande har du många timmars surfande och kan se serier, filmer, streama musik i många timmar och göra det mesta helt enkelt utan att behöva oroa dig ifall surfen ska ta slut. Detta är abonnemanget för dig som älskar surf och inte kan vara utan din mobil. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

Bra att veta om Smultron Mobil

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Smultron Mobil.

Vilken täckning har Smultron Mobil?

Smultron Mobil erbjuder ett av marknadens bästa nät och täckning då man når hela 99,9 % av den svenska befolkningen och man använder då Tele2s prisbelönta nät och har en täckning som är väldigt god över hela landet och främst i dem större orterna och städerna. För att se hur det ligger till där just du bor kan du se täckningskartan här: Smultron Mobil täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Smultron Mobil?

På Smultron Mobil så erbjuder man kundservice på de klassiska sättet via telefon men även det modernare sättet e-postformulär. Oavsett vilket du väljer så kan du räkna med snabb återkoppling.

Det var det viktigaste om Smultron Mobil...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Smultron Mobil