Tellus mobilabonnemang

 • Plats 10 av 11 i vår ranking.
 • Tele2s mobilnät, se täckningskarta.
 • 5-100 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Tellus och betala från 25 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Tellus?

Tellus är kanske det senaste tillskottet på den svenska mobilmarknaden och man har redan tagit kunderna med storm med ett riktigt digital tänk till kanske marknadens lägsta priser. Tellus är den nya lågprisoperatören och kommer att förutom låga priser även erbjuda riktigt bra kundtjänst för alla sina kunder.

Tellus erbjuder mobilabonnemang och man har på kort tid gjort succé. Tellus har en ganska tydlig slogan, "Smart telefoni för en hållbar framtid" och man levererar flera olika abonnemang som vi nedan här tänker gå igenom.

Fördelar hos Tellus

Tellus erbjuder alla sina kunder som tecknar ett mobilabonnemang:

 • Fria samtal
 • Fria SMS
 • Fria MMS
 • Inga bindningstider
 • Spara oanvänd surf i 90 dagar
 • Använd surf inom EU/EES

Vilka mobilabonnemang har Tellus?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i juli 2024, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

I Tellus mobilabonnemang så ingår det fria samtal och fria sms utan bindningstid. Man har flera olika alternativ att välja mellan så det är bara att välja mängden surf och sedan är det bara att köra. Tellus har även mobilabonnemang anpassade för seniorer över 65 år till extra bra priser.

Nedan kommer information kring dem olika abonnemangen och vad du på ett ungefär kan utföra med den mängden surf du väljer.

 • 5 GB (pris ej tillgängligt)

  Du som ringer och sms:ar mycket men kanske surfar lite lätt då och då kommer att gilla detta abonnemang. Du kan dagligen gå in och läsa nyheterna, spelar någon låt och surfa runt bland sociala medier utan problem. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 15 GB (pris ej tillgängligt)

  Lagom är bäst brukar det heta och detta alternativ är verkligen lagom. Du har tillräckligt med surf att dagligen surfa runt på Facebook, se något klipp på Youtube och hänga en del på Instagram. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 30 GB (pris ej tillgängligt)

  Här är abonnemanget för dig som gillar att se senaste avsnittet av din favoritserie, ringa något videosamtal och streama en del musik. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

 • 100 GB (pris ej tillgängligt)

  Med 40 GB surf till ditt förfogande har du många timmars surfande och kan se serier, filmer, streama musik i många timmar och göra det mesta helt enkelt utan att behöva oroa dig ifall surfen ska ta slut. Detta är abonnemanget för dig som älskar surf och inte kan vara utan din mobil. Som alltid så ingår det fria samtal och sms.

Bra att veta om Tellus

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Tellus.

Vilken täckning har Tellus?

Tellus erbjuder ett av marknadens bästa nät och täckning då man når hela 99,9 % av den svenska befolkningen och man använder då Tele2s prisbelönta nät och har en täckning som är väldigt god över hela landet och främst i dem större orterna och städerna. För att se hur det ligger till där just du bor kan du se täckningskartan här: Tellus täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Tellus?

På Tellus så erbjuder man kundservice på de klassiska sättet via telefon men även det modernare sättet chatt. Oavsett vilket du väljer så kan du räkna med snabb återkoppling.

Det var det viktigaste om Tellus...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Tellus