Verbal mobilabonnemang

 • Plats 20 av 20 i vår ranking.
 • Telenors mobilnät, se täckningskarta.
 • 2-100 GB surf inkl. fria samtal/sms.

Erbjudande just nu

Byt till Verbal och betala från 149 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Varför ska man byta till Verbal?

Verbal är nu en etablerad mobiloperatör om har funnits på marknaden sedan 2006 och som erbjuder några av marknadens kanske intressantaste mobilabonnemang för företagare och entreprenörer. Man har en ganska simpel men väldig viktigt filosofi man använder sig av som är att man ska erbjuda bra abonnemang till konkurrenskraftiga priser och där kunden är alltid nummer ett.

Servicen ska vara hög och man ska alltid, oavsett tid på dygnet, kunna erbjuda support och ur en företagarens perspektiv så kan Verbal vara ett mycket intressant alternativ. Nedan kommer information kring Verbals olika tjänster och då främst deras mobilabonnemang.

Verbal arbetar inom två områden är dessa är: Mobilabonnemang (Företagsabonnemang) & Mobil växel.

Alltid hos Verbal

Några av alla fördelar med att välja Telenor som operatör är bland annat:

 • 24 månaders bindningstid
 • Fria samtal
 • Fria sms och mms
 • Telenors nät
 • Kundservice dygnet runt

Mobil växel

Verbal erbjuder också en helt digital växel som du kan ställa in var som helst och när som helst. Du blir tilldelad installatör som ordnar allting åt dig och du laddar ner Verbals app där du kan sköta allting smidigt. Verbals mobilväxel har en rad olika funktioner. Du kan lägga till en kö-funktion så att du aldrig förlorar några kunder. Du kan enkelt ordna så att man genom en knapptryckning kommer till rätt ställe och du kan lägga till olika meddelanden om du/ni är på exempelvis lunch eller något annat.

Har du slutat för dagen så kan du knappa in i appen att du är upptagen eller att samtalet kopplas till en röstbrevlåda. Du får även tillgång till en intern chatt så att du och dina kollegor kan skicka meddelande eller olika dokument mellan varandra.

Tilläggstjänster

Verbal har även flera bra tilläggstjänster för dig som ringer mycket utomland, både inom EU/EES men också utanför.

Trygg surf

Trygg surf är en väldigt bra tjänst för dig som surfar och ringer mycket och är på resande fot och då utanför EU/EES. Vanligtvis kan det bli extremt dyrt med surf och samtal eller sms i andra länder men med Trygg surf så får du koll på räkningen. I Verbals app så kan du vilja att lägga till detta alternativ och du betalar då en mycket lägre summa inom respektive land. Tjänsten Trygg surf kostar 99 kr per dag och du kan välja att koppla bort tjänsten precis när du vill.

Verbal Utland

Verbal Utland är en bra tjänst för dig som ringer mycket samtal utomlands när du själv befinner dig i Sverige. Tjänsten kostar 29 kr per månad och du får upp till 80 % rabatt på alla utlandssamtal. Detta är ett bra alternativ om du ringer till länder utanför EU/EES.

Fritt EU/ESS

Ringer du ofta och mycket till länder inom EU/ESS så kan du koppla in tjänsten Fritt EU/ESS där du då ringer fritt till både fasta men också mobiltelefoner och detta för endast 100 kr per månad.

Vilka mobilabonnemang har Verbal?

Här går vi igenom de olika mobilabonnemangen i april 2021, för att läsa mer om ett abonnemang tryck på det.

Verbal erbjuder flera olika abonnemang där det alltid ingår fria samtal, sms och mms. Det mesta ingår redan så du behöver egentligen bara välja mängden surf så är det bara att sätta igång. Tänk på att moms tillkommer på priserna eftersom det är företagsabonnemang. Nedan kommer en liten guide om hur mycket surfen kan räcka till på ett ungefär.

 • 4 GB (pris ej tillgängligt)

  Detta abonnemang är för dig som ringer och sms:ar för det mesta men vill ändå kunna titta till nyheterna, läsa mejlen och surfa runt begränsat. Som alltid så ingår det fria samtal, sms och mms hos Verbal!

 • 10 GB (149kr/mån)

  Detta abonnemang är för dig som ringer och sms:ar mycket men vill kunna titta till mejlen, surfa runt på olika sociala medier men där fokus ligger på just samtal och inte mycket surfande. Som alltid hos Verbal så ingår det fria samtal och sms!

 • 15 GB (199kr/mån)

  Detta är alternativet för dig som är mer uppkopplad och hänger en hel del på nätet. Du kanske surfar en del på sociala medier, tittar till jobbmejl och kollar på något klipp? Du är detta alternativet för dig! Som alltid hos Verbal så ingår det fria samtal och sms!

 • 30 GB (299kr/mån)

  Detta är abonnemanget för dig som verkligen är uppkopplad den större delen av dagen. Du som kanske ringer mycket videosamtal, ser på olika klipp eller presentationer och utför andra krävande uppgifter kommer att gilla detta alternativ. Som alltid hos Verbal så ingår det fria samtal och sms!

 • Fri surf (pris ej tillgängligt)

  Detta är abonnemanget för sig som endast kräver det bästa. Du får obegränsat med surf så att du kan spendera många timmar och se på klipp, filmer, streama musik, hålla långa videosamtal och ändå ha många timmar till ditt förfogande. För dig som egentligen alltid är uppkopplad. Som alltid hos Verbal så ingår det fria samtal och sms!

Bra att veta om Verbal

Sådant vi tycker är bra att veta innan man byter till Verbal.

Vilken täckning har Verbal?

Verbal använder sig av Telenors grymma nät och har en täckning som når ca 99 % av alla svenskar och man når ca 90 % av landets alla hörn. Man har naturligtvis full funktion och hastighet i 2G, 3G och 4G-nät. Alla större orter har väldigt god täckning medan det kan skilja något i mindre orter men du kan själv hitta din ort på denna karta och se hur det ser ut där just du bor: Verbals täckningskarta.

Vilken kundservice & support har Verbal?

Verbals kanske främsta styrka är dess kundsupport och tillgänglighet. Man tar detta med support och service på högsta allvar, precis som det ska vara så att man som företagare kan känna sig trygg när en viss fråga eller fundering dyker upp. Man kan få hjälp och support via olika sätt så som:

 • Chatt/App - Man kan i princip nå verbal dygnet runt och då via deras chatt som man kommer åt i Verbals app. Detta är klart det smidigaste och kanske enklaste sätt att få tips och hjälp. I appen kan du även se dina fakturor och andra viktiga saker du behöver ha koll på.
 • Telefon - Verbal vet att det som förtagare kan vara skönt med ett telefonnummer som man kan nå och därför erbjuder man kundsupport via telefon. Man når Verbals kundtelefon på vardagar mellan kl. 08:30-17:00
 • Mejl - Man kan naturligtvis nå Verbal via mejl och man kan räkna med att få svar inom kort.

Det var det viktigaste om Verbal...

Vad vill du läsa om nu?

En annan operatör Läs mer om Verbal